SILENT READER(s)

Saturday, March 10, 2012

Running Out Of Idea

Holla, salam everyone ! What's up?
Title enty kali ni macam "gahhhhhh" gituuu ... Haha kan?
Ok, tak pun :P  
Title entry kali ni random je, sebab tak tau nak letak title apa.
So, nampak tak permainan dia kat situ? Haha, bengang je kalau orang tak faham. 
Tak faham? Takpe, dah agak -_-

Happy Holiday, everyone !
Ermm, holiday, membawa 1001 penderitaan dengan homework yang menggunung setinggi langit.
Nikmatilah ia wahai pelajar sekolah sekalian T_T
Kerja kursus lagi, hmm, yang tu tak payah cakap ah. Tahun ni punya kerja kursus sejarah & geografi form 3 oh makk aiii, rasa macam nak menangis pun ada :P
Ya Allah ya tuhanku, Kau permudahkanlah segala urusanku, amin ~.~
PLBS punya skrip dah siap, tinggal hafal je. Hey, geng aku, gerekk kan skrip PLBS BM aku?
Haha, kali ni PLBS buat cerita yang ada kaitan dengan diri sendiri.
Untuk BM, aku buat skrip pasal trend remaja sekarang yang mengagungkan artis luar.
Untuk BI, Carl yang cari skrip & story dia pasal Facebook.
So, memang cerita pasal diri sendiri la kan, haha.
Hmm, belajar sekarang dah tak menentu dah, otak aku asyik stuck je, lagi-lagi subject maths.
I wonder how can Logan Mitchell says Math is cool. LOL but Logan Henderson loves biology ^_^


Uhh wait, you don't know who Logan Mitchell is?
Don't you dare to say that you're a true rusher, dude :]
Satu chapter tak faham, then masuk chapter baru yang agak-agak susah nak faham jugak, hmm,
stuck la jawabnya. Ketinggalan.
Tahun lepas mama tanya nak tution BI ke tak en, hmm still no answer. Hoho, dah bulan 3 dah ni.
Kang ada yang menyesal tak sudah pulak.
So, sekolah pun ada buat kelas tambahan petang, actually tu untuk budak-budak yang lemah je.
Cikgu pun tak bagi aku join sebenarnya. Tapi aku join jugak.
Ehem, aku join sebab nak isi masa je sebenarnya.
Aku dekat rumah petang-petang bukannya buat apa pun.
Nak buat homework pun, hmm, jangan harap la.
Lagi satu, kalau aku pergi class petang tu, kuranglah masa aku untuk tunggu
Big Time Rush pukul 5.
Balik pukul 3.30 en, sampai rumah je, grab remote, turn on channel nickelodean. Layan Victorious, then iCarly & finally Big Time Rush :)
Selama 1 jam setengah la aku gelak tak henti-henti tengok semua shows tu.
(selalu kena marah dgn abah sebab gelak gila gila U_U)

Oh ye! Big Time Rush sekarang dah ada dekat TV2 woi! TV2 !
Haha, tak sangka Mak Jemahhhhh :P
Dia setiap hari Ahad pukul 4.30 petang.
Dia dah mula ada since 26 February tu, tapi aku baru tau time 4 March. Abah punya pasal la ni.
Kalau tak, aku memang tak tau ada BTR dekat TV2.
Macam ni, Ahad tu, abah check info, then dia galih-galih, dia tengok info TV2.
Dia tulis "Big Time Rush" then abah terus tekan OK ! Haha!
Nampak tak, parents aku memang memahami, kahkahkahkah x)
Aku suka cara TV2, dia tunjuk episode dari mula, siap susun episode lagi.


Pagi tadi Big Time Movie! Ingatkan aku tak dapat nak tengok sebab aku dekat Malaysia.
At last, dapat jugak.  Aku tengok live stream. Malam semalam aku baca sorang rusher ni tweet pasal live stream, so kalau nak tengok, dekat Malaysia kena tengok pukul 9pagi.
Diorang kat sana malam.
Malangnya pagi tadi aku online lambat, aku on pukul 9.30.
So termissed la scene 30 minit yang awal. Tak apa, lepas ni boleh godeh-godeh dekat Youtube.
Big Time Movie is totally awesome! Superstars become hot superspies!
Too much hotness & epicness! I just can't control myself! *__* LOL.
And at last, "Scott Fellows" & "We Can Work It Out" were trending worldwide on twitter :D
Well done & thanks so much, Scott Fellows! You're awesome, man!
And now, I can't get "We Can Work It Out" song out of my mind, damn >_<
Soundtracks Big Time Movie pun aku dah ada semua, hehehh, even dekat 4shared belum ada.
Aku download guna youtube-mp3 converter ^^
Minggu ni Big Time Rush Premieres! Take note, asian Rushers!

So, holiday ni, aku balik Perak, sepupu kahwin.
Nampaknya kena bawak laptop la, siapkan kerja kursus kat sana. "Ye ye O je" .
Alright, nothing else to say, thanks for reading, everyone!
Enjoy your holiday. Good bye, see yaaa, salam :]

p/s : PRADA by LG 3.0 is so cool! I want it so badly! 
Hey, it's still the month of my birthday.
Anyone, please buy it for me as my birthday present. Ok? Thanks, xoxo

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...