SILENT READER(s)

Saturday, March 3, 2012

Happy Birthday To Me!

Holla , salam everyone ! What's up ? :D
Guess what, I'm 15 now ! 
Ehem, tua dah -__-
Ustaz kata, semakin meningkat umur, semakin berkuranglah jangka hayat kita *muhasabah diri kejap*
My science teacher, Pn Koh pulak kata, ulang tahun birthday kita la ulang tahun hari mak kita terseksa sebab nak lahirkan kita U_U I LOVE YOU, MAMA !

Sampai 3 hari aku reply setiap wall post kat FB, since 1 - 3 March. Haha, ada yang awal sehari & ada yang lambat sehari. Jenuh aihhh x)
Anyway, thanks to facebook for having remind everyone of the date of my birthday :P
Nahhh just kidding, thanks everyone! Thanks for all the best wishes & gifts!
Appreciate sangat-sangat! Terharu kitaaaaa! Haha.
Ehem, nak sweet-sweet sikit untuk entry kali ni boleh? >_<
Amaran tegas : Sediakan baldi di hadapan gadget anda bagi menampung muntah & juga bantal untuk dicengkam bagi menahan geram kerana jealous. Ok, dah prepare? K, let's carry on bebehh!


-Click to enlarge
Ehem, guys, 6 hari sebelum birthday, aku dah dapat 1st wish. Then, belum pukul 12 tepat, dia wish lagi.
Post dekat FB. Esoknya, 2March, pukul 5.31am dapat wish yang ke-3 pulak.
Ngehehhh, so hari Jumaat tu aku bangun 4 minit lebih awal
kalau nak dibandingkan dengan hari sekolah yang lain.
Aku set alarm pukul 5.35am, so kira alarm hari tu memang tak ada function, message dia yang kejutkan ^_^
Hey, you know what, your text have brightened my day! :D
Dekat sekolah, dia bagi Ferrero Rocher, hehe. Bro, wa rasa sayang gila nak makan,
simpan je boleh ? Haha, berkulat lah jawabnya :3
K, enough, aku rasa macam ada orang yang gelak sakan je baca statement ni,
ha. . . ha. . . ha. . . T_T
Anyway, hye Hisyam ! Thanks so much! I love yaa, Amirul Hisyam ^_^
(Ehem, 1st time ada story pasal "AH" kat blog ni kan? Haha)
-Hisyam, kalau tak suka statement ni bagitau tau, nanti Iqa delete.
 Haha, jangan hipokrit k, bagitau je :P

Hye Siew Chien! My ex-tablemate for about 2 month ! Thanks sangat-sangat untuk Secret Recipe chocolate cheesecake & bantal Domo tu! (even saya tak minat Domo yang tak ada leher tu, haha)
-Click to enlarge
Oh ye, thanks jugak sebab post link kat wall saya :D
Macam message yang saya sent kat awak:
"It's hard to admit, but I can't deny it.. You know what, I miss you my old tablemate!" Saya tak tipu tau! Even baru 2 hari tak duduk sebelah awak >_<
Duduk sebelah Eva betul-betul buat saya jadi pendiam sikit, saya nak nyanyi lagu-lagu BTR & Westlife macam yang selalu saya nyanyi sebelah awak pun rasa segan! Haha, saya tau, awak sorang je yang boleh tahan telinga duduk sebelah saya ^_^
-Btw, awak ingat lagi tak last year saya nyanyi lagu Westlife-My Love depan awak? 
Itu bukan free show & awak masih berhutang dengan saya! Haha x)


-Click to enlarge
Hye Nurul Izati! Ex-Cik Benda & "Hottest", thanks sangat-sangat untuk bunga awak tu.
Mama kita tanya siapa yang bagi bunga tu. Dia punya senyum kemain lagi! Dia ingat lelaki mana la yang bagi T_T
Kesian ye awak kempunan nak chocolate :P Haha, birthday kau nanti aku bagi, something special punya!
2PM punya album gambar ok? Muahhh.



Hye Ng Lyn Min! My beloved enemy, haha. Just kidding.
Thanks for the lollipops! & Happy Birthday dear! Saya 2 March, awak 3 March. Haha, beza kita sehari je kan ^^
Patutlah saya sorang je yang boleh tahan jadi tablemate awak, haha.
Jangan risau, even sepanjang tahun lepas saya jadi tablemate awak, awak tak akan rindu saya, sebab sekarang ni pun awak duduk belakang saya je x)
Isnin ni, saya bagi awak toblerone ok, xoxo :


-Click to enlarge

Hye An Nur Farina! Thanks for the cadbury hazelnut! Macam tau-tau je Iqa punya favourite, haha ^_^
Ehem, bulan April nanti cari Iqa pulak k, hehe *kening-kening*



Once again, thanks everyone! Tak kira la, yang bagi hadiah, yang wish kat FB, yang call or yang wish direct.
Thanks so much! Ermm, majoriti wish the best untuk PMR eh, haha. I'll try my best!
So here's some of the wishes :]
Sorry, tak pilih semua, nanti panjang berjela entry den ni kang >_<

Hehe, wish from ex-schoolmate abah, thanks Acik!
Nanti kita balik Perak, kita singgah rumah acik ambik hadiah eh? Haha ^^
-Click to enlarge

Haha, thanks Are Yie, pembaca setia "Dudluv's Monologue" ^^
-Click to enlarge

For the 1st time, I've received a birthday wish from a "santa claus" LOL
-Click to enlarge

Terima kasih la sebab ingatkan kita tentang PMR kak, haha
-Click to enlarge 

Err, abaikan benda yang tak ada kena mengena yang ada dalam gambar ni.
Tak perasan time snap -_-

Alright, that's all! Thanks everyone! Goodbye, see yaa ! Salam.... :]

p/s : Heyya Rushers! Today is already 3rd of March! 7 days more till Big Time Movie!
Unfortunately, I'm in Malaysia U_U Hmm, layan je la BTR premiere week dekat nickelodean 12-16 March ni. Actually, tak ada lah "premiere" sangat, tu episode lama, nick asia je yang slow T_T


Big Time Movie :]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...