SILENT READER(s)

Thursday, February 16, 2012

What's Up 2012?

Holla, salam everyone!
So, what's up? Any story? Cerita nanti ok .
Now it's my turn. Hoho, lama tak update ni.
Last update was on 29 December 2011 :O
Kau check calendar sekarang! Tengok! Tengok! Berapa haribulan?
Dah 2012 ni, dah setahun aku tak update kan? *-,-*

Actually, dah lama dah ber-nawaitu nak update, cuma tak berkesempatan je.
Al-maklumlah, mangsa tahanan PMR *cough*
Ni, dah habis PK1 kita enjoy sattt.
Ceh, baru 1st exam dah nak berdondang sayang segala >_<
Tak kisahlah, yang penting release sikit stress, hoooooorayy!  *happy dance*



So, first entry, mestilah nak story pasal sekolah en. So far ok la, not bad.
Stress? Tekanan? Kegelisahan? Ke-serabutan? Adatlah beb.
Normal, semua pelajar macam tu. Itu baru bab belajar, hal personal belum cerita lagi --'
Personal? Ghaaaahahahgagaga -,-
Mak aihh, memang boleh senak otak kalau semua di-blend-kan.
Homework? HOHO. Menimbun! 
Nak-nak lagi aku memang jenis yang suka bertangguh ^^ So salah siapa ?
Ni target result exam yang aku buat time Aku Janji U_U

*AT 2011 : Result final exam form2

Oh mak aiiiii -,- Haha, mama yang isi. It's ok, I'll try my best ok :) Wish me luck.
Btw, kertas ni mama tampal kat fridge. Daripada dulu lagi, kalau ada buat apa-apa perjanjian, mesti tampal kertas perjanjian kat dapur. Darjah 6 punya dulu pun still ada sampai sekarang.
Nak tengok? Sergah la dapur rumah aku >_<
Mentang-mentang la dapur "syurga" aku, semua mama letak kat dapur en. Haha T_T

Aku plan tahun ni nak focus on study more than online.
Well, what else can I do, my laptop loves me so much.
Tak nak berenggang langsung you alls >_<
Nak-nak lagi dengan Twitter. Yup, I'm more to twitter now.
( Follow me : https://twitter.com/#!/AnakEnAsri & ask for follow back ok? huhuuu )
Memang addicted ah. Tak tenang kalau tak on sehari *propa*
Oh ye, dengan ini saya ingin menyusun 20 jari (termasuk jari kaki) saya yang comel-comel belaka ini,
memohon ampun & maaf
sekiranya, seandainya, jikalau, saya meng-spam Timeline Twitter anda dengan tweets mengenai BTR. *fangirling* Hi hi hi LOL.
Ok, that's all, insyaallah dalam masa terdekat ada entry baru about me. As a rusher ^_^
Goodbye, salam ! :]

p/s : Tomorrow Big Time Rush will starts their Better With You Tour  n_n
(The tour starts on 17 Feb 2012. Yup, memang hari ni dah 17 hb. Tapi tu kat Malaysia. Well, our timezone is different, so diorang lambat sehari)
Oh my, good luck Big Time guys ! 
Sincerely, from Malaysian Rusher ^_^'


BTR Tour Bus

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...