SILENT READER(s)

Friday, February 24, 2012

I'm a Rusher :]

Holla ! Salam everyone !
Masa tu aku kata nak story pasal aku sebagai Rusher kan?
So, here is it :]

Ok, aku mula minat Big Time Rush masa first time terlayan episode BTR dekat Nickelodean.
Baru first time tengok dah minat ouhhh, haha >_<
Dulu kan aku sekolah petang, so tak dapat nak tengok sangat. Weekends & cuti je dapat tengok.
Start daripada tu, kalau memang ada masa nak tengok, confirm tak miss.
Mula-mula memang la, tiap-tiap kali nak tengok, confirm kena conquer remote awal-awal.
Kalau tak, melepassss. Tapi lama-lama, tak payah pun nak sorok remote macam dulu,
siblings aku pun layan BTR dah sekarang. ^_^
Semenjak sekolah sesi pagi ni, pukul 5pm je memang aku dah standby depan tv.
Haha, everyday I'M RUSHERIN' :D


So, I have been a Rusher since the mid-year of 2011. Lembab kan ?
Nahhh , Malaysia lambat update pasal BTR, sebab tu la aku tak dapat nak follow sangat.
Kena google sendiri semuanya.
Mesti tak sangka en aku minat BTR sejak pertengahan tahun 2011? Har har har . . .
Ye la, baru sekarang jelas ke-harok-an nya. Err, bahasa apa tu? K.

Fangirling in school? LOL, Of course mannn !
Dekat kelas 3pm1 , ada Rusher (me as well), Directioner (Qissyyyy) & err, aku tak tau nak cakap macam mana eh. Ermm, 2PM hottest crew maybe? Haha, sorry cik jatiee,
wa tak tau peminat 2PM digelar apa ^^"
So, kalau ada apa-apa article, poster or whatever, kitorang akan tukar-tukar.
Means, kalau aku beli magazine, then ada something tentang 1Direction, adalah menjadi kewajipan bagi aku untuk gunting & bagi kat Qiss. Same goes to Izati.
So, no wonder la, magazine aku jahanam & tak ada rupa macam magazine lagi.
Memang sekarang ni orang suka bandingkan BTR dengan 1D.
Ada je yang cuba nak buat fan wars antara rushers & directioners T_T
Aku dengan Qiss ok je, kemain rapat lagi. En Qiss? :

Memang susah kalau cerita bab-bab minat ni dekat orang lain.
Orang yang minat je faham. (ayat aku & Qiss selalu)
So haters, back off ^^Y
Memang aku mintak maaf banyak-banyaklah kalau ter-spam timeline twitter korang dengan BTR tweets ^^
Aku stay sampai pukul 2am sebab tolong trending kan x)
-Click kasi jelas ok ?
I have met many worldwide rushers from twitter. Timezone kitorang berbeza-beza.
Sebab tu la kadang-kadang aku online twitter sampai pukul 3pagi
just untuk trending kan something about BTR.


Ehem, lagi satu hal, aku memang "kurang berkenan" kalau ada orang yang act macam minat apa yang kita minat. Kan Qiss ? *kening-kening*


Dude, nak minat tu memang la tak salah, cuma kalau minat,
buat cara minat betul-betul. Bukannya minat sebab just nak nampak up-to-date.
No loyalty? Huh, you're just a fake fan -,-
I'm not a Directioner but please, stop being a Directionator T_T (Qiss, lepas ni upah ok)
Ahh, tak kisahlah minat siapa pun, korang sendiri faham kan perasaan macam mana kalau ada yang sibuk-sibuk act macam minat apa yang kita minat.
Ermm, to the Rusher who has not watched the BTR Better With U Tour peformance in Las Vegas,
click here. To the Malaysian Rusher who did not join the Malaysian Rusher group yet, join us hereFake fans are not allowed ! Just for a true rusher.

Hmm, se-gila mana pun kita minat sesuatu tu,  jangan lah sampai leka ok?
Get it? Ngehehhh, reminder untuk diri sendiri sebenarnya ni ^^'
Ok, that's all, aku tau tak ada yang baca. Goodbye, salam . . .

p/s : Ehem, birthday kita 2 Mac ni, 2 MAC INI YA KALIAN 
*muka serious* Take note please. Kehkeh, chill gurau je.
Siapalah nak ingat birthday aku kan? 
sob sob U_U * lap air mata eye mo*



Eh, awak nak pujuk kita? Hihihi, suka suka! LOL.
Aku tak nak la yang lebih-lebih. 
Hadiahkan 2nd album Big Time Rush - Elevate pun cukup la. 
(Masa tu aku mintak album Westlife - Greatest Hits pun tak dapat lagi T_T )
Album Elevate ok? Thanks, I love yaa :*
-Gurauan semata-mata-

Thursday, February 16, 2012

What's Up 2012?

Holla, salam everyone!
So, what's up? Any story? Cerita nanti ok .
Now it's my turn. Hoho, lama tak update ni.
Last update was on 29 December 2011 :O
Kau check calendar sekarang! Tengok! Tengok! Berapa haribulan?
Dah 2012 ni, dah setahun aku tak update kan? *-,-*

Actually, dah lama dah ber-nawaitu nak update, cuma tak berkesempatan je.
Al-maklumlah, mangsa tahanan PMR *cough*
Ni, dah habis PK1 kita enjoy sattt.
Ceh, baru 1st exam dah nak berdondang sayang segala >_<
Tak kisahlah, yang penting release sikit stress, hoooooorayy!  *happy dance*



So, first entry, mestilah nak story pasal sekolah en. So far ok la, not bad.
Stress? Tekanan? Kegelisahan? Ke-serabutan? Adatlah beb.
Normal, semua pelajar macam tu. Itu baru bab belajar, hal personal belum cerita lagi --'
Personal? Ghaaaahahahgagaga -,-
Mak aihh, memang boleh senak otak kalau semua di-blend-kan.
Homework? HOHO. Menimbun! 
Nak-nak lagi aku memang jenis yang suka bertangguh ^^ So salah siapa ?
Ni target result exam yang aku buat time Aku Janji U_U

*AT 2011 : Result final exam form2

Oh mak aiiiii -,- Haha, mama yang isi. It's ok, I'll try my best ok :) Wish me luck.
Btw, kertas ni mama tampal kat fridge. Daripada dulu lagi, kalau ada buat apa-apa perjanjian, mesti tampal kertas perjanjian kat dapur. Darjah 6 punya dulu pun still ada sampai sekarang.
Nak tengok? Sergah la dapur rumah aku >_<
Mentang-mentang la dapur "syurga" aku, semua mama letak kat dapur en. Haha T_T

Aku plan tahun ni nak focus on study more than online.
Well, what else can I do, my laptop loves me so much.
Tak nak berenggang langsung you alls >_<
Nak-nak lagi dengan Twitter. Yup, I'm more to twitter now.
( Follow me : https://twitter.com/#!/AnakEnAsri & ask for follow back ok? huhuuu )
Memang addicted ah. Tak tenang kalau tak on sehari *propa*
Oh ye, dengan ini saya ingin menyusun 20 jari (termasuk jari kaki) saya yang comel-comel belaka ini,
memohon ampun & maaf
sekiranya, seandainya, jikalau, saya meng-spam Timeline Twitter anda dengan tweets mengenai BTR. *fangirling* Hi hi hi LOL.
Ok, that's all, insyaallah dalam masa terdekat ada entry baru about me. As a rusher ^_^
Goodbye, salam ! :]

p/s : Tomorrow Big Time Rush will starts their Better With You Tour  n_n
(The tour starts on 17 Feb 2012. Yup, memang hari ni dah 17 hb. Tapi tu kat Malaysia. Well, our timezone is different, so diorang lambat sehari)
Oh my, good luck Big Time guys ! 
Sincerely, from Malaysian Rusher ^_^'


BTR Tour Bus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...