SILENT READER(s)

Thursday, December 29, 2011

Goodbye Holiday

Holla , salam !
Ok , lagi berapa hari je dah naik sekolah wehhhhhh .
Amacam ? Ready dah ?
Ada yang excited gaya macam ni ?



Atau gaya gedik sikit macam ni ?


Ok , i prefer this one .

I mean , apa , dah nak sekolah ? Aku PMR woiiiii 2012 . Tak ready langsung .
Barang sekolah pun aku tak beli lagi . Semangat & mood back to school tak ada langsung dalam diri aku -_-
Memang la cuti bosan . Tapi entah lah , tak tau nak cakap macam mana .
Mama tanya , 2012 ni nak tusyen tak . Ok , i have no answer .
Aku pernah tusyen sekejap je berapa bulan time darjah 6 just for subjek English .
Maklumlah , orang jawa , english tunggang langgang sikit .
So , kalau nak tusyen , tusyen dekat mana eh ?
Tolong jangan recommend tempat mama aku mengajar .
Tak syok lah , nanti privacy aku tergugat . Kehkeh .

Btw , ada tak insan-insan yang budiman lagi bermurah hati yang nak belikan aku Album Westlife - Greatest Hits ? Hoho , k , mimpi je lah . Korek duit tabung , beli sendiri .
Senang-senang download je .
Hmm , ok la , dah ketandusan idea . K bye salam . See yaaa !

p/s : Manfaatkanlah sisa hari-hari terakhir cuti anda sebelum kembali ke sekolah dengan menghadap internet sepanjang hari . Nanti naik sekolah , kena date 24/7 dengan buku je dah , hoho . K , jangan ikut ajaran sonsang ni ^_^Y

2 comments:

eirmah said...

Hohohoho...Dah naik sekolah yer..Selamat menempuh alam psekolahan. So study smart & good luck 4 ur PMR

dudluv_imyours said...

Haha , trimas , insyaallah :]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...