SILENT READER(s)

Sunday, September 11, 2011

12 Syawal 1432

Holla , Ahlan Wasahlan readers !
Berkurun kan aku tak update ?
Rindu aku tak ? kehkeh . Ok , tak payah jawab .

Ok , tak rabun kan ? Nampak la kan gambar tu ? hoho , ni la geng si gadis-gadis ayu yang berkonvoi dekat area Skudai semalam . Tak payah kira , susah-susah je , 15 orang semuanya , 12 melayu , 3 cina . Kenapa ada payung ? Tak payah tanya , pelangi nak muncul .
p/s: Tak usah la cari aku yang mana satu =p

Setelah macam-macam halangan , pasang surut deras ombak , hujan panas , lautan bara api , ranjau duri , akhirnya berjaya jugak misi beraya kitorang  ni . Dherr , kitorang siap pergi koko sekolah tau , tak adanya ponteng-ponteng macam korang . Habis je koko , terus jalan kaki balik rumah Amirah . Bersiap kat sana .
Kenapa tak balik rumah aku je ? Heh , boleh tercabut tapak kaki aku kang . Rumah aku lagi jauh berjuta batu daripada sekolah .

Syok la jugak , beraya dalam hujan ni . Dapatlah dalam 6 buah rumah . Sekalung penghargaan buat tuan rumah yang diserbu semalam ye :')
Tapi kaki aku memang tak boleh nak tahan , lenguh nak gila . Mana tak nya , jalan balik sekolah , ulang alik rumah yang sama , jalan pulak ke area Sri Putri , untung aku kuat iman , teruskan jugak perjalanan .
Oh ye , aku nak claim gaji pegangkan payung untuk Izati , Farah & Mimi ! ngehhhhh , lenguh tangan ceq tau .

Sepanjang perjalanan , aku rasa mulut aku ada terlebih kata jugak , kehkeh .
Sorry la eh korang , kalau ada yang tak puas hati .
Bukannya apa , nawaitu nak bergurau je :')


Habis je raya , aku suruh abah tunggu kat Caltex . Aku jalan kaki ke sana pulak . Kaki dah tak larat nak terus ke rumah Has . Aku suruh ler abah gerak rumah Has , ambil barang kejap . haha , sorry abah terpaksa ulang alik .
On the way balik , singgah McD . Hoho . Abah kamcheng dengan mama pilih set B Family Dinner Box .
Dalam tu ada 4 burger je , family aku 6 orang , so abah macam biasa la , order Big Mac . Aku pun tak nak kalah , pilih favourite aku , Double Cheese Burger . Time makan kat rumah , adik-adik aku semua jeling-jeling je . Haha , maklumlah , aku sorang je anak yang ikut , so aku sorang je boleh pilih , diorang pun nak choice lain jugak kan . Tak pe la , Spicy Chicken McDeluxe pun boleh tahan jugak apa . =D

Memang kenyang terlebih muatan ah semalam . Makan macam-macam . Malam tu pun raya rumah jiran . Lagi la kenyang . Anyway , semua makanan shodapppp !

Ok , that's all , Salam Lebaran . Maaf Zahir Batin ^_^"


p/s : Nak terjah rumah aku ? Sabtu , 17 September ni rumah aku ternganga untuk korang =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...